Puistola - kitchen, bakery & wine bar X Cantina

Syömään saman pöydän ääreen!

Teemme remonttia verkkosivuillemme. Nyt kannattaa ottaa seurantaan Ravintola Puistolan somekanavat (@RavintolaPuistola), sillä Cantinan pahuksen hyvät herkut ja palvelut löydät jatkossa Puistolasta! Somesta kuulet ensimmäisenä uudet uutiset, sillä nyt syödään kaikki saman pöydän ääressä: niin à la carte -annosten kuin pahuksen hyvän pitsan ja tietenkin viinin ystäviä hemmotellaan tutussa osoitteessa Pakkahuoneenkatu 15! Mainio kellarimme palvelee jatkossa tarvittaessa ja tilauksesta - juhlia tai kokousta järjestäessäsi soittele meille numeroon 020 792 8212. 15. heinäkuuta laitetaan puita upeaan uuteen pizzauuniimme ja katetaan pöydät koreiksi teitä varten - tervetuloa!

Katso menu Varaa pöytä

Cantina x Puistola!

Palvelee katutasossa ❤️

NYT nautitaan pahuksen hyvistä pizzoista yhdessä �� saman pöydän äärellä a la carte tarjontamme kanssa. Cantinan artesaanipizzat ovat tarjolla katutason köökistä kuten a la carte-annoksemme. Ajankohtaisen pizzamenun löydät @ravintolapuistola Facebook-sivulta, tietoja, näytä valikko, haarukka & veitsi -ikoni!

Voit suunnitella tulevia herkkuhetkiä ja tilata lahjakortin jokaiseen ravintolaamme täältä: https://www.ravintolapuistola.fi/verkkokauppa

 p. 020 792 8210


       
Tarjolla illalisaikaan aina maaliskuulle saakka.